true

🍂مواد لازم🍂
🌾تخم مرغ محلی👈3 عدد
🌾شکر سرخ یا شکر قهوه ای👈 1 و یک چهارم یمانه
🌾روغن ارده کنجد👈 یک سوم پیمانه
🌾شیر محلی👈 2/1 پیمانه
🌾آرد سالم👈 ۲ پیمانه
🌾بیکینگ پودر👈 1 قاشق چایخوری
🌾ارده 👈۱پیمانه
🌾کنجد👈 2 قاشق سوپخوری
🌾گردوی خرد شده 👈2 قاشق سوپخوری
✨روش تهیه✨
تخم مرغ ها و شکر سرخ را با هم بزنید تا حجم آن ۲ برابر شود
روغن ارده کنجد و شیرمحلی را اضافه کرده و با قاشق به هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل ۳-۲ مرتبه الک کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید
در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید
مایه را در قالبی که چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید
در انتها روی ان گردو ریخته و در فر گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.
🌿خواص🌿
✅طبیعت👈گرم و تر
✅این کیک بسیار مقوی و مزه ای شبیه حلوای ارده داره.
✅مفید برای ورزشکاران
✅تامین کلسیم بدن
✅مفید برای بیماری های زنان
✅پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
✅استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها
✅پپیشگیری از سرطان
✅در وعده صبحانه باعث تقویت حافظه کودکان می باشد.
true
true
true
true