- 08 اردیبهشت 1399
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 16920
- 735 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

در ماه مبارک رمضان * دوغ بخوریم یا چای ؟*
دوغ اگر بسیار چرب، پرنمک و گازدار نباشد، می تواند بعنوان یک نوشیدنی مفید، حدود نیم تا یک ساعت پس از غذا در ماه مبارک رمضان نوش جان شود.
توصیه می شود برای جلوگیری از بروز اختلال در گوارش غذا، بیش از یک لیوان دوغ مصرف نگردد و در هر لیوان دوغ، یک قاشق مرباخوری پونه یا نعنا خشک نیز اضافه شود.
همچنین به گفته ی حکما، طبیعت چای، گرم و خشک است، پس برای مصرف سحرگاهی چندان مناسب نیست.
از سوی دیگر چای با افزایش ادرار و تعریق ، موجب کاهش آب بدن در فرد روزه دار می شود.
البته برای کسانی که نفخ و سنگینی معده همراه با زبان باردار سفید و مرطوب دارند، می توان توصیه کرد که در ابتدای بیدار شدن برای سحری، یک استکان چای همراه با کمی دارچین یا هل بنوشند، زیرا این کار به پاک شدن مواد لزج و چسبیده به سطح مخاط معده کمک می کند و موجب بهبودهضم وعده ی سحری می شود.
البته کسانی که گرم مزاج هستند، بهتر است در سحر یا چای ننوشند یا چای را کم رنگ تر و بدون دارچین و زنجبیل مصرف کنند.
سلامت و تندرست باشید
دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایران)
true
true
true
true