- 10 اردیبهشت 1399
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 16936
- 587 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

یک افطاری پر و پیمان !
چنان که گفتیم در روزه داری های تابستانه ، دستگاه گوارش انسان ضعیف می شود .
به همین دلیل ، پس از یک روزه طولانی ، مناسب است که افطار خود را با یک نوشیدنی گرم و ترجیحا کمی شیرین و یک غذای سبک و ساده و زودهضم شروع کنیم .
می توان گفت بهترین گزینه برای افطار ، خرما با یک نوشیدنی گرم است که ضمن افزایش سریع قند خون و رفع ضعف ناشی از آن ، با اصلاح وضعیت اشتها، موجب جلوگیری از پرخوری می شود .
کشمش و انجیر و عسل نیز می توانند جایگزین خرما شوند .
یک توصیه خوب برای باز کردن روزه هم خوردن ” چهار مغز و شیر ” است:
از نیم ساعت پیش از افطار ، از هر یک از چهار مغز بادام ، گردو ،فندق و پسته ، یک قاشق غذاخوری را نیم کوب کنید و در یک لیوان شیر داغ بخیسانید و مخلوط را با کمی شکر یا عسل شیرین کنید یا اینکه یکی دو عدد خرمای بدون هسته به آن اضافه کنید .
در زمان افطار ، ابتدا خرما را میل کنید و سپاس مخلوط را به هم بزنید و قاشق قاشق با کمی نان خوب برشته شده میل نمایید.
دکتر ناصر رضایی پور ( متخصص طب سنتی)
true
true
true
true