true

زولبیا و بامیه
پای ثابت سفره های افطار
زولبیا و بامیه در این سال ها به نوعی سنت رمضانی ایرانی ها تبدیل شده اند .
طراحی شیرینی های ایرانی چون
حلوا، زولبیا و بامیه ، همیشه شامل دو جز چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا می شود .
حلوای کم چرب خوب است و خوردن آن توصیه می شود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلی شیرین نباید زیاده روی شود چون روغن زیاد دارند که می تواند اخلاط نامناسب تولید کند و همچنین شیرینی زیاد ، موجب تشنگی ، ضعف گوارشی ،کاهش اشتها و در نهایت چاقی می گردد .
بهتر است زولبیا و بامیه ، جهت رفع هوس و به میزان کم ، ۲_۱ ساعت پس از افطار خورده شود .
🌸سلامت و تندرست باشید🌸
دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی)
true
true
true
true