- 30 فروردین 1400
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 18927
- 491 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

از توصیههای رایج زمان افطار، گشودن روزه با کمی نمک است که در معدههای سردوتر، موجب تقویت هاضمه و دفع رطوبات لزج دستگاه گوارش میگردد. البته در این مورد باید رعایت حال فرد و بیماریهای وی را نیز نمود.
⚠️ اما در معدههای گرم و خشک، لازم است از این کار پرهیز شود.
برای چنین افرادی، سوپ جو همراه با آلوبخارا (بدون قارچ و شیر و خامه و…) مناسب است.
🚫 گرممزاجانی که دچار ریزش صفرا به معده شدهاند (احساس سوزش یا درد گزنده در سر معده، بدبویی دهان، تحریکپذیری و عصبانیت یا…)، بهتر است نخست، کمی شربت سکنجبین ولرم را کمکم بنوشند تا صفرا را بشوید و با کمی فاصله، افطاری خود را میلکنند.
دکترناصررضاییپور
true
true
true
true