×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۲  
false
true
پیام تندرستی

از توصیه‌های رایج زمان افطار، گشودن روزه با کمی نمک است که در معده‌های سردوتر، موجب تقویت هاضمه و دفع رطوبات لزج دستگاه گوارش می‌گردد. البته در این مورد باید رعایت حال فرد و بیماری‌های وی را نیز نمود.

⚠️ اما در معده‌های گرم و خشک، لازم است از این کار پرهیز شود.
برای چنین افرادی، سوپ جو همراه با آلوبخارا (بدون قارچ و شیر و خامه و…) مناسب است.

🚫 گرم‌مزاجانی که دچار ریزش صفرا به معده شده‌اند (احساس سوزش یا درد گزنده در سر معده، بدبویی دهان، تحریک‌پذیری و عصبانیت یا…)، بهتر است نخست، کمی شربت سکنجبین ولرم را کم‌کم بنوشند تا صفرا را بشوید و با کمی فاصله، افطاری خود را میل‌کنند.

دکترناصررضایی‌پور

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true