- 17 خرداد 1399
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 17043
- 825 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

باقلا از حبوباتى است که هم به صورت تازه و هم به صورت خشک شده مصرف می شود.
مزاج باقلای تازه، سرد و تر و باقلای خشک شده، سرد و خشک است.
برای کمخونی مفید است و تقویت کننده مغز قلم #استخوانها میباشد.
خوردن باقلا برای تقویت عصبی و روحی مفید میباشد.
زیادهروی در خوردن باقلا باعث کندشدن ذهن میگردد.
برای درمان یبوست از باقلای تازه بهصورت آبپز استفاده می شود.
متاسفانه در بیمارى فاویسم، باقلا در معرض اتهام قرار گرفته است و مردم این بیمارى را منسوب به باقلا می دانند، در صورتى که بیمارى فاویسم یک بیمارى ارثى و ژنتیک می باشد و به علت اختلال در ژن و متعاقب آن، کاهش میزان یک آنزیم به وجود می آید.
افراد مبتلا به فاوسیم لازم است براى جلوگیرى از بروز مجدد بیمارى از مصرف باقلا جداَ خوددارى کنند.
در برخی روایات به مصرف باقلا با پوست توصیه شده است:
امام صادق (ع)
«کلوا الباقلاء بقشره یدبغ المعده»
باقلا را با پوستش بخورید که معده را دباغى می نماید.
ذکر این نکته بسیار ضروری است که افرادی که معده ضعیف دارند یا مبتلا به مشکلات هضم هستند به هیچ وجه باقلا را با پوست نخورند، برای سایر افراد نیز خوردن با پوست در مقدار کم توصیه می شود.
باقلا #نفخ_آور است و مصلح آن فلفل، میخک، #گلپر و #نمک است.
true
true
true
true