- 05 اسفند 1401
- امنیتی و دفاعی
- کد خبر 27676
- 1124 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع معاونین عملیات و روسای بازرسی و ایمنی نهاجا:
🔺️امروز تمام تلاش ارتش جمهوری اسلامی ایران ارتقاء توان رزمی نیروهای مسلح کشور، است و نیروی هوایی ارتش به عنوان یک نیروی پیشگام و عملیاتی همواره در تلاش است تا با تامین قطعات گلوگاهی بتواند ماموریت های خود را به بهترین شکل ممکن تحقق بخشد.
🔺️حوزه پهپادی به عنوان یکی از حوزه های نوپدید و نوین در عرصه تسلیحاتی و مهمترین نیازمندی و ضرورت آینده است ، باید در برنامه های عملیاتی خود نگاه ویژهای به آن داشته باشیم
🔺️امروز دشمنان با استفاده از قدرت رسانه ای خود در صدد تحقق اهداف شوم و غرض ورزانه هستند که یکی از مهم ترین این اهداف تغییر باورها و عقاید جامعه ایرانی است لذا چنین اهدافی با پیش روی شبهات و اخبار دروغ شکل می گیرند که تبیینگری و روشن بینی در این مواقع می تواند در مقابل پیشروی این اهداف همچون صدی محکم مقاومت کند.
true
true
true
true