- 17 فروردین 1400
- امنیتی و دفاعی
- کد خبر 18715
- 431 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

با حضور مقامات نظامی و سیاسی برگزار شد؛
🔷ضیافت شام بر روی عرشه ناو بالگردبر خارک در بندرعباس
مراسم ضیافت شام با حضور فرماندهان و کارکنان ناوگروه اعزامی از نیروی دریایی پاکستان و همچنین با دعوت از وابستگان نظامی و سفیران بر روی عرشه ناو بالگردبر خاک در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
🔸 به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش این ضیافت بنا به دعوت امیر دریادار دوم جعفر تذکر فرمانده منطقه یکم نداجا و با حضور فرماندهان و کارکنان ناوگروه اعزامی از نیروی دریایی پاکستان و وابستگانی از کشورهای برزیل، یونان،اکراین، آلمان، بلغارستان، جمهوری چک و هلند و سفیرانی از کشورهای سوییس، اسلوونی، بولیوی، جمهوری چک و برزیل درناو بالگردبر خارک برگزار شد.
🔹فرمانده منطقه یکم نداجا گفت: دو کشور دوست و برادر ایران و پاکستان اشتراکات دینی، ملی و کلامی دارند که این اشتراکات باعث ارتقاء روابط دو کشور خواهد شد.
🔸دریادار دوم تذکر افزود: با توجه به التزام روابط و همکاریهای نزدیکتر و همچنین بزرگداشت تمدن مشترک، یک بار دیگر نیروهای دریایی دو کشور دوست و برادر ایران و پاکستان در مسیر دوستی و همکاری فرصتی را برای تمرین و ارتقاء قابلیت همکاری و هماهنگی نیروهای دریایی دو ملت به دست آورده اند.
🔹ادمیرال خان محمود آصف فرمانده ناوگروه نیروی دریایی پاکستان با اشاره به روابط ایران و پاکستان خاطرنشان کرد: روابط این دو کشور ریشه دار بوده و دارای اشتراکات ملی و مذهبی است و همین اشتراکات باعث ایجاد روابط نظامی قابل ملاحظهای بین دو کشور شده و به طوری که در چند سال اخیر بازدیدهای متناوبی از بنادر بندرعباس در ایران و کراچی در پاکستان انجام شده است.
🔸فرمانده ناگروه نیروی دریایی پاکستان با اشاره به برگزاری تمرین مرکب دریایی با نیروی دریایی ارتش ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای خلیج فارس؛ یادآور شد: ما در این تمرین مشترک؛ تجربیات آموزشی عملیاتی و اطلاعاتی خود را با نیروی دریایی ارتش ایران به اشتراک میگذاریم
true
true
true
true