- 04 اردیبهشت 1400
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 19176
- 415 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

✳️ طراحی شیرینیهای ایرانی چون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا میشود.
✅ حلوای کمچرب خوب است و خوردن آن توصیهمیشود؛
⛔️ ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلیشیرین نباید زیادهرویشود چون روغن زیاد دارند که میتواند اخلاط نامناسب تولیدکند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و درنهایت چاقی میگردد.
☕️ بهتر است زولبیا و بامیه، جهت رفع هوس و به میزان کم، ۲-۱ ساعت پساز افطار خوردهشود.
دکترناصررضایی_پور
true
true
true
true