×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۷ مرداد - ۱۴۰۱  
false
true
خواص پیاز

✅ خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.

✅ مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان) ، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.

✅ پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند.

✅ آیا میدانید پیاز هایی که دارای رگه هایی از رنگ بنفش هستند بیش از سایر پیاز ها موجب افزایش اشتها می شوند ؟

✅ برای معالجه ی ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترک ‌های دست شما بهبود خواهد یافت.

✅ روش‌هایی برای کاهش اشک آوری #پیاز:
۱- قرار دادن پیاز در یخچال قبل از پوست کندن
۲- پوست کندن پیاز در آب
۳- نفس کشیدن تنها از راه دهان در طول پوست گرفتن و خرد کردن پیاز

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true