- 20 اردیبهشت 1400
- پزشکی و سلامت
- کد خبر 19754
- 261 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

✳️ سبب نفخ، سردی و تری زیاد معده است.
❌ زیادخوردنِ
📌 خوراکیهای مرطوب چون خیار و ماست،
📌 خوردنیهای نفاخ چون حبوبات،
📌 یا غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا، پنیر پیتزا و قارچ،
📌 نوشیدن مایعات همراه غذا،
📌 خواب زیاد یا نامنظم،
📌 کمتحرکی و…
از عوامل مستعدکننده نفخ هستند.
♻️ در مقابل،
✔️ خوب و زیادجویدن غذا،
✔️ ننوشیدن مایعات با غذا و پیش و پساز آن،
✔️ پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشیها با غذای اصلی،
✔️ پرهیز از پرخوری و برهمخوری،
✔️ گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها،
✔️ استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست یا عسل همراه شیر و…،
✔️ و پرهیز ار خوردن غذاهای سرد و غلیظ،
جهت کاهش نفخ پیشنهادمیشود.
دکترناصررضاییپور متخصص طب ایرانی
true
true
true
true