×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۲  
false
true
خواص سیب

✳️ سبب نفخ، سردی و تری زیاد معده است.

❌ زیادخوردنِ
📌 خوراکی‌های مرطوب چون خیار و ماست،
📌 خوردنی‌های نفاخ چون حبوبات،
📌 یا غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا، پنیر پیتزا و قارچ،
📌 نوشیدن مایعات همراه غذا،
📌 خواب زیاد یا نامنظم،
📌 کم‌تحرکی و…
از عوامل مستعدکننده نفخ هستند.

♻️ در مقابل،
✔️ خوب و زیادجویدن غذا،
✔️ ننوشیدن مایعات با غذا و پیش و پس‌از آن،
✔️ پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشی‌ها با غذای اصلی،
✔️ پرهیز از پرخوری و برهم‌خوری،
✔️ گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها،
✔️ استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست یا عسل همراه شیر و…،
✔️ و پرهیز ار خوردن غذاهای سرد و غلیظ،
جهت کاهش نفخ پیشنهادمی‌شود.

دکترناصررضایی‌پور متخصص طب ایرانی

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true