true

فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع مسئولین و فرماندهان این نیرو در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد :
🔺️ با شروع ۸ سال دفاع مقدس اولین جایی که در ۳۱ شهریور ماه ۱۳۵۹ مورد حمله قرار گرفت پایگاه های نیروی هوایی ارتش بود که پس از این اقدام مذبوحانه، ظرف دو ساعت با عکس العمل متقابل تیزپروازان و عقابان این نیروی غیرتمتد با عملیات اولین پاسخ روبرو شد.
🔺️شجاعت و رشادت های بی نظیر کارکنان نیروی هوایی در نفوذ به اعماق خاک دشمن و رویارویی با مدرن ترین امکانات اهدایی استکبار و دفاع از حریم هوایی کشور نشانه تعهد، عشق و ایمان آنان به خدا و اسلام و میهن اسلامی بود.
🔺️به دست آوردن رکوردهای بالای پرواز،سوخت گیری هوایی، حرکت به سمت خودکفایی و بازسازی تجهیزات، تغییر سیستم آمریکایی به سیستم بومی در نیروی هوایی، تحول و سازماندهی در امور فرهنگی و پایه گذاری دانشگاه هوایی شهید ستاری که یکی از افتخارات ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
true
true
true
true