true

طبیعت چای، بنابر نظر حکیم عقیلی خراسانی، گرم و خشک (در دوم) است و اینکه برخی بهخاطر کاهش عطش، حرارت و التهاب داخلی بدن، آن را سرد دانستهاند، اصلاً درست نیست. این آثارِ چای، به تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش مربوط است.
درباره خواص این نوشیدنی محبوب بیشتر بدانیم:
۱. سبب تعدیل مزاج و تقویت اندامهای بدن میشود.
۲. حرارت غریزی و به تبع آن، ارواح و قوای بدن را تقویتمیکند.
۳. موجب افزایش ترشح عرق و ادرار است؛ بنابراین به دفع مواد زائد و رفع مشکلات ادراری کمکمیکند.
۴. بهخاطر قبض و عطریتی که دارد، موجب تقویت و پاکسازی معده میشود.
۵. برخلاف آب، نوشیدن یک فنجان چای پساز غذاهای سنگین، به برطرفکردن آثار زیانبار غذاهای چرب کمکمیکند و موجب احساس راحتی در معده میشود.
منبع: مجموعه مقالات مکتب طب ایرانی، استاد محمد عبادیانی
در هفتههای آینده بیشتر درباره چای، خواص و مضرات آن خواهیمنوشت. همراه ما باشید.
true
true
true
true