×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۰  
false
true
پر خاصیت ، با احتیاط و البته گران!

🔸چغاله بادام، میوه‌ی تازه و نارسِ درخت بادام است که قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک‌های ظریف بوده، طبیعتی سرد و خشک دارد.

🔹 این میوه‌ی نارسِ بادام درختی حاوی کلروفیل، گالیک اسید، الاژیک اسید، ویتامین C، ویتامین E، آهن، منیزیم، کلسیم، ریبوفلاوین، L-کارنیتین، آمیگدالین، پروتئین و فیبر است.

🔸چغاله بادام میوه‌ای دیرهضم با طعمی ترش و گَس است که مصرف محدود آن می‌تواند موجب تقویت لثه، تقویت معده، رفع التهاب دهان و تسکین حرارت معده گردد.

❌ عوارض جانبی: زیاده‌روی در مصرف چغاله بادام موجب دل‌پیچه، نفخ، سنگینی معده و تهوع می‌شود و مُصلح این عوارض جانبی دمنوش انیسون است.

❌ منع مصرف: چغاله‌های تلخ بادام حاوی اسید سیانیدریک است و زیاده‌روی در مصرف آن منجر به مسمومیت گوارشی می‌شود.

🖋 دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true