×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲ آبان - ۱۴۰۰  
false
true
مصرف خرما در ماه مبارک رمضان

خرما، خوردنی مقوی و منبع عناصر معدنی به‌ویژه آهن است که قند آن خیلی‌زود جذب‌می‌شود و به همین‌خاطر مصرف آن در افطار خیلی توصیه‌شده‌است.

📌 طبیعت خرما، گرم و تر است،
خون خوبی تولید می‌کند و
بسیاری از مواد موردنیاز بدن را تأمین‌می‌نماید.

✅ خرما باید کاملاًرسیده و شیرین و ترجیحاً خشک باشد.

⚠️ افرادی که معده ضعیف و تر دارند، باید کمتر از رطب استفاده‌کنند و بیشتر خرمای خشک بخورند.

✅ بیشترین فایده خرما در افراد با مزاج سرد است،
⛔️ ولی زیادخوردن آن در گرم‌مزاجان و سرزمین‌های گرم، مضر است و باعث تولید خون سوخته و سوداوی و ایجاد سردرد می‌شود.

⚠️ در اقلیم‌هایی که درخت خرما بار نمی‌دهد، باید در مصرف خرما احتیاط‌کرد.

دکترناصررضایی‌پور

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true