×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۰  
false
true
زولبیا و بامیه در این سال‌ها به نوعی سنت رمضانی ایرانی‌ها تبدیل‌شده‌اند.

✳️ طراحی شیرینی‌های ایرانی چون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا می‌شود.

✅ حلوای کم‌چرب خوب است و خوردن آن توصیه‌می‌شود؛
⛔️ ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلی‌شیرین نباید زیاده‌روی‌شود چون روغن زیاد دارند که می‌تواند اخلاط نامناسب تولیدکند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و درنهایت چاقی می‌گردد.

☕️ بهتر است زولبیا و بامیه، جهت رفع هوس و به میزان کم، ۲-۱ ساعت پس‌از افطار خورده‌شود.

دکترناصررضایی_پور

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true