true

مواد لازم:
سینه مرغ( یا فیله مرغ) دو عدد بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر ۷ حبه
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
پودر کاری یک قاشق مرباخوری
زعفران حل شده در آب یک لیوان,به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را فیله کرده و به شکل قطعات کوچک، خرد میکنیم.پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.سپس سینه مرغ را به پیازداغ و سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، بهحدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود.
پودر کاری و آبلیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.وقتی مرغ پخت، قارچها را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی دیگر بپزد، بهحدی که آب آن خشک شود.
مقدار قارچ آن بستگی به خودتان دارد، میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده میشود.
true
true
true
true