×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳ آبان - ۱۴۰۰  
false
true
خواص زیتون

زیتون، خواص آنتی‌اکسیدانی، ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت قلب و عروق و… دارد.

🫒 زیتون را تنها باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، به‌خوبی جذب و آثار مغذی آن ظاهرشود

🧬 ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی در زیتون تیره‌شده، زیتون کنسرو‌ی و شور، و روغن زیتون تصفیه‌شده تقریباً وجودندارد!
این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب‌می‌شود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیه‌نشده و بودار) وجوددارد و با تصفیه‌شدن، حذف می‌شود.

🫒 زیتون وقتی به‌تنهایی خورده‌شود، دیرهضم است و می‌تواند سودا تولیدکند.

🫒 زیتون و سبزی‌خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.

دکترناصررضایی‌پور متخصص طبایرانی

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true